söndag 9 augusti 2009

Augusti är månadernas månad

Jag har haft en sjukt konstig känsla sen igår. Det känns som att någon annan lever mitt liv för tillfället, som att jag står en liten bit bakom och beordrar mig själv att göra saker. Som att jag lever i en dimma och är lite avtrubbad. Jag pratade med en vän om det och vi kom fram till att det kan ha att göra med att jag har gjort så mycket saker på så kort tid att det har varit svårt att ta in allt på en gång. När jag tänker efter så har de sista tre dagarna varit de bästa på hela sommaren (förutom Emmaboda såklart).

I torsdags så åkte jag och två vänner ut och hittade en hemlig badplats i Fiskeboda. Vi sprang runt på klipporna samtidigt som vi lyssnade på grymt bra musik och bara njöt av att vara där. 
Fredagskvällen bestämdes i sista sekund men bjöd på väldigt trevligt "brygghäng" med lite fler folk än vi hade förväntat oss innan det bar av in till stan en sväng.
På lördagen åkte några i klassen ut till Rasmus stuga och tog det lugnt. Sola, bada, slingra in benen i "mysigt" sjögräs, korva sig i hängmattan, prata strunt och skratta tills magen gör ont. 
Hur fina dagar som helst. Sensommaren är något av det bästa som finns. 

Bristande kvalité men det är GULD! i botten av tekoppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar